Om Konsistens

KONSISTENS AS ble etablert i 1987. Navnet KONSISTENS står for substans, helhet og sammenheng og reflekterer vårt forretningskonsept og tjenester.

Vi tilbyr rådgivning og praktisk støtte til ledere som ønsker å utvikle sitt lederskap, sin karriere eller den organisasjonen de er ansvarlig for.

Vi er stolte av at våre oppdragsgivere beskriver oss som tillitvekkende, profesjonelle og praktiske. Vi setter vår ære i å levere høy kvalitet og skape verdier for våre kunder.

KONSISTENS sitt læringssyn er at erfaringsbasert læring gir de beste resultatene. Vi baserer derfor våre prosesser på kunnskapsoverføring, refleksjon, praktisk utprøving og evaluering. Vår arbeidsform er skreddersøm basert på det enkelte individ eller den enkelte virksomhet sin situasjon og behov.

KONSISTENS ledes i dag av SVÁNAUG BERGLAND. Svánaug har bred og mangeårig toppleder-erfaring fra velkjente virksomheter, spesielt innen organisasjonsutvikling og kommunikasjon fra velkjente virksomheter. De siste åtte årene har hun jobbet som rådgiver og praktisk ressurs for ledere på høyt nivå i et stort antall små og mellomstore virksomheter. Hennes mange oppdrag inkluderer lederutvikling, karriereutvikling for ledere, organisasjonsutvikling og omstillingsprosesser, og bistand med etablering av governance og compliance policies, prosedyrer og opplæring.